طراحی اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن , هرآنچه که باید از آن بدانید...

آیا به دنبال مشاوره برای طراحی اپلیکیشن با در نظر گرفتن نیازها و اهداف شرکت خود هستید؟ آیا با مراحل طراحی اپلیکیشن  و زبان های مهم برنامه نویسی آشنا هستید؟

امروزه ارائه خدمات طراحی انواع نرم افزار یا اپلیکیشن متناسب با نیاز کسب و کارها و شرکت های کوچک و بزرگ باعث شده است که بسیاری از افراد نیازمند خدمات مشاوره برای توسعه نرم افزاری زیرساخت های مورد استفاده توسط شرکت خود باشند. برای همین است که تقاضا برای ارائه این خدمات در تهران و سایر شهرهای کشور رو به افزایش است.

نبض نت به عنوان یکی از شرکت های ارائه دهنده خدمات طراحی سایت می تواند به شما کمک کند در صورت نیاز به مشاوره برای طراحی و تست اپلیکیشن، اطلاعات بیشتری در مورد نحوه طراحی، پشتیبانی و به روز رسانی انواع اپلیکیشن به دست آورد.

طراحی اپلیکیشن

کاربرد انواع اپلیکیشن چیست؟

بسیاری از موسسات و شرکت ها یا مشاغل خرد و کلان هستند که ممکن است نیاز به استفاده از اپلیکیشن های اختصاصی برای موبایل یا تبلت، لپ تاپ و سایر دیوایس های هوشمند داشته باشند.

برای همین قبل از صحبت درباره مراحل طراحی اپلیکیشن، بهتر است که به کاربری نرم افزارهای قابل استفاده به عنوان اپلیکیشن موبایل اشاره ای داشته باشیم:

بسیاری از برنامه های نرم افزاری و اپلیکیشن ها برای برقراری ارتباط با مدیران یا مراکز ارائه دهنده خدمات مختلف در جامعه طراحی شده اند. برای مثال می توان به اپلیکیشن های مورد استفاده برای تمدید بیمه نامه شخص ثالث، بیمه بدنه یا اپلیکیشن های استفاده از خدمات باربری اشاره کرد (که در حال حاضر در داخل ایران استفاده می شوند).

ارائه خدمات فروشگاهی یکی از مهم ترین دلایل نیاز به کدنویسی و توسعه نرم افزاری اپلیکیشن های موبایل است. در این مورد نیاز به خدمات پشتیبانی و به روزرسانی اپلیکیشن وجود خواهد داشت.

اپلیکیشن های مذهبی یکی دیگر از آپ هایی هستند که در ایران نیز توسط برخی از اقشار مورد استفاده قرار می گیرند. زیرا برخی از افراد به دنبال استفاده از نرم افزارهای اختصاصی مذهبی هستند. برای مثال می توان به نرم افزارهایی اشاره کرد که امکان دسترسی به منابع دینی را برای شهروندان علاقه مند به این مباحث فراهم می کند.

بسیاری از موسسات هستند که نیاز به طراحی اپلیکیشن برای مقاصد آموزشی دارند. برای همین یک گروه از آپ ها نیز برای این منظور توسعه یافته اند.

با توجه به افزایش نیاز مخاطبان به اپلیکیشن های مرتبط با حوزه پزشکی و سلامت در حال حاضر شاهد توسعه این نرم افزارها برای گروه های خاص و سایر اقشار جامعه هستیم.

علاوه بر موارد لیست شده در بالا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اپلیکیشن های کاربردی
  • اپلیکیشن های ابزاری
  • آپ برای اخبار و اطلاع رسانی
  • ....

تفاوت طراحی اپلیکیشن آنلاین و آفلاین

بصورت کدنویسی و تخصصی

بله. با توجه به امکاناتی که به صورت آفلاین در اختیار مشتریان قرار می گیرد، می توان طراحی انواع اپلیکیشن را به صورت آنلاین یا آفلاین انجام داد.

برای مثال، در طراحی اپلیکیشن آفلاین تلاش می شود تا امکاناتی مانند کتب اموزشی، انواع فایل صوتی، متنی یا سایر امکانات موجود در نرم افزار به صورت آفلاین در دسترس مخاطب قرار گیرند.

اما در صورت طراحی اپلیکیشن آنلاین، ممکن است برای استفاده از منابع نرم افزاری نیاز به اتصال به اینترنت باشد.

برای همین است که باید بین این دو نوع اپلیکیشن تمایز قائل شوید و نسبت به انتخاب و توسعه بهترین نرم افزار آنلاین یا آفلاین برای موبایل یا سایر دیوایس های هوشمند از خدمات ارائه شده توسط طراحان حرفه ای بهره مند شوید.

بهترین فناوری برای طراحی اپلیکیشن چیست؟

زبان های متعددی برای کدنویسی یا طراحی اپلیکیشن مورد استفاده قرار می گیرند. البته هر یک از آن ها برای استفاده به منظور توسعه نوع خاصی از نرم افزار برای سیستم عامل های مختلف موبایل یا سایر دیوایس های هوشمند مناسب هستند.

هزینه طراحی اپلیکیشن

به طور حتم، هزینه ای که باید برای طراحی اپلیکیشن پرداخته شود برای بسیاری از شرکت ها و افراد علاقه مند به استفاده از یک نرم افزاری اختصاصی بسیار مهم خواهد بود.

به همین دلیل در ادامه به چند عامل موثر در تعیین هزینه طراحی اپلیکیشن اشاره شده است:

پشتیبانی اپلیکیشن

یکی از مهم ترین فاکتورهایی که در زمان نیاز به طراحی اپلیکیشن باید به آن توجه کنید، پشتیبانی از نرم افزار ارائه شده پس از طراحی است.

به یاد داشته باشید که برخی از شرکت ها یا طراحان ممکن است خدمات پشتیبانی از اپلیکیشن را در اختیار مشتری قرار ندهند. در این موارد هزینه طراحی اپلیکیشن کمتر است.

اما اگر خدمات پشتیبانی در اختیار مشتری قرار نگیرد، در صورت بروز هر گونه مشکل برای اپلیکیشن باید برای رفع این مشکلات هزینه های جداگانه بپردازید.

 

پنل مدیریت حرفه ای

اگر در طراحی اپلیکیشن از پنل مدیریت حرفه ای و رابط کاربری (UI) ارتقا یافته استفاده شده باشد، هزینه های لازم برای طراحی آن می تواند بیشتر باشد. زیر طراحی حرفه ای رابط کاربری و در نظر گرفتن جنبه های زیباشناختی در طراحی گرافیکی هر یک نقش خود را در طراحی اپلیکیشن خواهند داشت.

تست اپلیکیشن

تست کردن اپلیکیشن قبل از راه اندازی یکی از مهم ترین مواردی است که برای رفع مشکلات احتمالی آن انجام می شود. اما در برخی از موارد ممکن است که اپلیکیشن بدون تست منتشر شود و پس از آن در صورت بروز مشکل احتمالی نسبت به رفع آن اقدامات لازم صورت پذیرد.

امکانات اپلیکیشن

در نهایت، باید توجه داشته باشید که امکانات موجود (که در زمان توسعه و کدنویسی به نرم افزار اضافه می شوند)، نقش قابل ملاحظه ای در هزینه طراحی اپلیکیشن دارند.

مراحل طراحی اپلیکیشن چیست؟

 

پس از آشنایی اولیه با انواع اپلیکیشن موبایل و کاربرد آن ها، باید با مراحل طراحی این نرم افزارها آشنا شوید.

–        تعیین اهداف

اولین قدم تعیین اهداف شما از طراحی اپلیکیشن برای هر یک از کاربردهای لیست شده در بالا یا سایر کاربری ها خواهد بود.

–        تعیین بودجه

پس از آن باید میزان بودجه یا تعداد کاربری که قرار است با استفاده از اپلیکیشین از خدمات شما استفاده کنند را مشخص کنید.

تعیین پلتفرم برنامه برای طراحی اپلیکیشن

یکی از مهم ترین مواردی که قبل از طراحی اپلیکیشن باید در مورد آن تصمیم گیری شود پلتفرم مورد استفاده برای توسعه برنامه های نرم افزاری است.

به طور حتم می دانید که انواع نرم افزار ممکن است با سیستم عامل های مختلفی سازگار باشند. برای همین امکان استفاده از آن ها بر روی سیستم عامل های دیگر وجود ندارد. پس، در ابتدای مسیر و قبل از تصمیم گیری برای طراحی اپلیکیشن باید مشخص کنید که کاربران بر روی چه پلتفرم ها یا سیستم عامل هایی امکان استفاده از این نرم افزار را داشته باشند.

به طور کلی پلتفرم های زیر دارای اهمیت بسیار بالاتری در زمان نیاز به طراحی انواع اپلیکیشن موبایل و نرم افزار دسکتاپ هستند:

  • سیستم عامل اندروید
  • سیستم IOS
  • سیستم عامل ویندوز
  • لینوکس

البته، در حال حاضر با توجه به استفاده گسترده گوشی های هوشمند موبایل از سیستم عامل اندروید و IOS شاهد تقاضای بسیار بیشتری برای طراحی اپلیکیشن به منظور استفاده در این پلتفرم ها هستیم.

مطالعه بیشتر >

سخن پایانی

در داخل کشور افراد زیادی از گوشی های موبایل برای دریافت خدمات مختلف استفاده می کنند. برای همین است که نیاز بیشتری به ارائه خدمات طراحی اپلیکیشن موبایل نسبت به قبل دیده می شود.

طراحی یک اپلیکیشن اختصاصی به موسسات، سازمان ها و شرکت ها کمک خواهد کرد تا بتوانند ضمن برندسازی موفق به بهبود کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان خود شوند. برای همین است که در چند سال اخیر شاهد افزایش تقاضا برای طراحی اپلیکیشن برای نصب و استفاده با سیستم عامل اندروید و آیفون در گوشی های هوشمند موبایل هستیم.

توصیه می شود در صورت نیاز به طراحی اپلیکیشن با توجه به نکاتی که در این متن به آن ها اشاره شد، کلیه امکانات لازم را با ایجاد بهترین رابط کاربری در اپلیکیشن در اختیار مشتریان یا کاربران قرار دهید.

به طور حتم مشاوره با افراد متخصص و طراحان حرفه ای خواهد توانست به شما کمک کند تا ضمن برخورداری از یک اپلیکیشن حرفه ای، از خدمات پشتیبانی و به روز رسانی اپلیکیشن های موبایل استفاده کنید.

مشاوره رایگان طراحی وب سایت

سفارش طراحی اپلیکیشن خود را ثبت نمایید ...

زیر 5 دقیقه با شما تماس می گیریم ;‌)

شماره تماس خود را وارد نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند...

اسکن کن، تماس بگیر

نیاز به راهنمایی دارم

می خوام بدونم برای ثبت سفارش باید چی کار کنم
09127618151

سلام دوست عزیز

برای اینکه سفارش خودتون رو ثبت کنید میتونید از طریق فرم کناری اقدام نمایید یا با شماره های درج شده در سایت با ما تماس بگیرید
09127618151
مشاوره رایگان طراحی اپلیکیشن

سوالات متداول طراحی اپلیکیشن

به طور کلی می توان فرایند طراحی اپلیکیشن را به مراحل زیر تقسیم کرد:

  • بررسی اولیه و مشاوره با تیم طراح اپلیکیشن
  • تلاش برای طراحی رابط کاربری و بهبود UX
  • پیاده سازی فنی اپلیکیشن
  • بهینه سازی و توسعه نرم افزاری
  • تست اپلیکیشن
  • پشتیبانی فنی
  • به روز رسانی نرم افزار

به یاد داشته باشید که اپلیکیشن های جامع (که به طور مداوم به روزرسانی می شوند و فاقد هر گونه نقص فنی هستند)، کلیه مراحل فوق را پشت سر گذاشته و به طور معمول توسط شرکت های معتبر توسعه یافته اند.

استفاده از آپ ها می تواند برای ارائه خدمات به مشتریان مهم باشد. برای همین است که بسیاری از موسسات بزرگ مالی و واحدهای فروشگاهی با استفاده از اپلیکیشن اختصاصی خود اقدام به ارائه خدمات به شهروندان می کنند.

در داخل کشور نیز خدمات بسیار زیادی با استفاده از انواع اپلیکیشن در اختیار اقشار مختلف جامعه قرار می گیرد. برای مثال می توان به خدمات فروشگاهی یا خدمات باربری و سایر خدمات اشاره کرد.

لازم به ذکر است فروشگاه های آنلاین یا بزرگ ترین ارائه دهندگان خدمات به مشتریان در داخل کشور مانند دیجی کالا یا با سلام و اسنپ از اپلیکیشن اختصاصی خود استفاده می کنند.

البته باید توجه داشته باشید که طراحی اپلیکیشن  باید با استفاده از بهترین زبان برنامه نویسی و به صورت حرفه ای انجام شود.

امکانات متعددی با توجه به هدف از طراحی و کابرد یک اپلیکیشن باید در آن پیش بینی شده باشد. در ادامه اشاره ای به این امکانات شده است:

پرداخت آنلاین

یکی از مهم ترین امکاناتی که باید در بسیاری از اپلیکیشن های ارائه خدمات فروش لحاظ شود، امکان پرداخت آنلاین توسط مشتری پس از خرید کالا یا دریافت خدمت مد نظر او می باشد.

فروش محصول

یکی از مهم ترین مواردی که در اپلیکیشن های فروش محصول باید به آن توجه شود، ایجاد بخشی برای عرضه آنلاین محصولات و نمایش مواردی مانند قیمت و مشخصات آن ها است.

لیست خدمات

بخشی از اپلیکیشن ها باید برای ارائه لیست خدماتی که توسط یک شرکت، سازمان یا موسسه در اختیار مشتریان قرار می گیرد اختصاص داده شود.

سایر امکانات

علاوه بر موارد لیست شده در بالا، امکانات متعددی مانند بخش درباره ما یا گالری تصاویر ممکن است در برخی از اپلیکیشن ها وجود داشته باشد.امکانات آموزشی و منابعی مانند متن، صوت، اخبار، لیست کتب یا آموزش ها و سایر موارد نیز (با توجه به نوع کاربری یک اپلیکیشن و هدف از طراحی آن)، باید در نرم افزار گنجانده شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *