ریدیزاین سایت و بازطراحی آن
یکی از مسائلی که در به روزرسانی وبسایت ها تاثیر دارد ریدیزاین سایت و بازطراحی آن می باشد. با ما بهترین ریدیزاین و باطراحی سایت را تجربه کنید.
نویسنده: پوریا صادق لو
دو شنبه, 16 آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱6:۰۰
هر ساله شاهد حضور وب سایت های مختلف در گوگل هستیم. روزانه بر تعداد این سایت ها اضافه می شود و در کل طراحی سایت نیز در حال تغییر می باشد. برخی از این تغییرها برای بهبود روابط کاربری و گروهی دیگر برای بهبود سئو سایت صورت می پذیرد.
افزونه های مختلفی وارد بازار می شوند تا با استفاده از آن ها بتوانید وضعیت سایت را بهبود ببخشید. اما گاها مشاهده شده است که برخی از سایت ها دیگر کشش تغییر در سایت و یا نصب افزونه جدید را ندارند. دلیل این است که وب سایت قدیمی شده است و نیاز به تغییرات دارد.
همچنین برخی از سایت ها دارای ظاهری قدیمی هستند که این روزها کمتر استفاده می شوند و محبوبیت اولیه خود را از دست داده اند. به همین دلیل برای اینکه پا به پای رقبا پیش بروند لازم است که وب سایت خود را آپدیت کنند. یکی از بهترین کارها این است که از بازطراحی و یا ریدیزاین سایت استفاده کنید.
بسیاری از کسب و کارها دارای دامنه قدیمی می باشند و مدتی هم در نتایج برتر بوده اند اما پس از چند وقت شاهد افت ترافیک وب سایت می شوند و نرخ تبدیل آن ها کاهش پیدا می کند. برخی دیگر می خواهند برند سازی کنند و گروهی دیگر برای بهبود وب سایت خود نیاز دارند که با تکنولوژی همراه باشند.
هریک از این عوامل می تواند دلیلی بر ریدیزاین و یا بازطراحی سایت می باشد. ریدیزاین سایت اگر به درستی و به موقع صورت پذیرد می تواند وب سایت را بهبود بخشد. اما در برخی از مواقع نیز باعث بدتر شدن اوضاع سئو سایت می شود.
در این مقاله می خواهیم در مورد اینکه ریدیزاین چیست و چه تاثیری بر سئو سایت دارد به بحث و بررسی بپردازیم. در صورتی که وب سایت شما نیاز به باز طراحی دارد می توانید با شماره های درج شده تماس حاصل نمایید و مشاوره های لازم را دریافت کنید.
کسب اطلاعات بیشتر: باید ها و نباید های طراحی صفحه اول سایت
ریدیزاین سایت و بازطراحی آن چیست؟
در دنیای وب تغییرات با سرعت زیادی صورت می پذیرد. اگر با سایت و سئو سر و کار داشته باشید حتما می دانیدکه روزانه قالب های جدید و افزونه های جدید ارائه می شود که می توانید با استفاده از آن ها وب سایت خود را بهبود بخشید.
امروزه شکل و ظاهر سایت ها نسبت به 5 سال گذشته تغییرات بسیاری کرده است. از این رو کسب و کارها نیازمند آن هستند که ظاهر سایت به طور مرتب تغییر کند تا تجربه کاربری و نرخ تبدیل سایت بالا رود.
البته برخی از این تغییرات می تواند جزئی باشد. تغییراتی مانند افزودن آیکون و یا حذف برخی صفحات اضافه می تواند تغییراتی باشد که ظاهر سایت را عوض کند. یکی از مهم ترین مسائل در مورد طراحی ظاهر سایت رابط کاربری می باشد. بدین صورت که سایت به گونه ای طراحی شود که کاربر با ورود به آن به راحتی بتواند به آن چه نیاز دارد دست پیدا کند.
در برخی از موارد نیز شما مجبور به تغییر کلی سایت هستید و هسته کلی سایت باید تغییر کند. اگر وب سایت شما از آن دسته سایت های قدیمی است که در ابتدای کار به درستی طراحی نشده باشد برای اضافه کردن برخی از امکانات با محدودیت مواجه هستید برای رفع مشکل نیاز به ریدیزاین دارید.
چه زمانی نیاز به ریدیزاین سایت دارید؟
سوالی که پیش می آید این است که چه زمانی می بایست برای ریدیزاین سایت اقدام کنید. بسیاری از سایت ها حداقل چندین سال از طراحی آن ها می گذرد اما همچنان دارای ظاهری منحصر به فرد و زیبا می باشد.
باید گفت که زمان خاصی برای این کار وجود ندارد و تا زمانی که وب سایت شما کارایی مناسب داشته باشد مشتریان نیز از سایت راضی خواهند بود. در این حالت نیازی به ریدیزاین سایت ندارید و همچنان می توانید از سایت استفاده کنید. تغییرات در دنیای وب عموما بین 1.5 تا 2.5 سال پس از طراحی ایجاد می شود. اما این عدد برای سایت های مختلف متفاوت است.
کسب اطلاعات بیشتر: طراحی صفحه 404 استاندارد
قبل از این که به فکر ریدیزاین سایت بیفتید به این فکر کنید که آیا وب سایت فعلی شما همچنان کارایی قبل را دارد؟ آیا مشتریان از ظاهر سایت احساس نارضایتی ندارند؟
در صورتی که همچنان به قوت قبل سایت شما کار می کند و هر افزونه ای را که بخواهید می توانید روی آن نصب کنید باید گفت که نیازی به ریدیزاین سایت ندارید و می توانید به قوت قبل ادامه دهید.
هزینه ریدیزاین و بازطراحی سایت چقدر است؟
یکی از فاکتورهایی که برای ریدیزاین سایت باید در نظر گرفت مقدار بودجه آن می باشد. اولین سوال هر مشتری این است که هزینه ریدیزاین سایت چقدر است؟ تصور عامه این است که ریدیزاین می بایست کمتر از هزینه طراحی سایت باشد. پیش از بیان هزینه باید گفت که شما با باز طراحی سایت در واقع تنها هاست و دامنه را حفظ می کنید و دیگر بخش های سایت را باید تغییر دهید.
بنابراین تفاوت تنها در این است که تنها هزینه هاست و دامنه از آن کسر می شود. علاوه بر این طراح سایت موظف است که تمامی لینک های سایت شما را حفظ کند تا سئو شما دچار تغییر نشود.
در ریدیزاین سایت چه تغییراتی صورت می گیرد؟
با توجه به نیاز کسب و کارها تغییرات متفاوتی می توان در هر سایت ایجاد کرد. اما برخی از آن ها جزو مهم ترین و متداول ترین گزینه ها می باشد. در ادامه برخی از تغییراتی که می توانید در باز طراحی ایجاد کنید به شرح زیر می باشد:
ریدیزاین سایت برای برندسازی
بسیاری از کسب و کارها به خصوص کسب و کارهای ایرانی برای برندسازی اهمیت بسیار زیادی قائل هستند. در صورتی که وب سایت شما قدیمی است و می خواهید از آن به عنوان برندسازی استفاده کنید لازم است که دستی به سر سایت بکشید.
در این مرحله معمولا رنگ بندی کلی سایت می بایست با توجه به لوگو و برند تغییر اساسی داشته باشند. در برندسازی رنگ سایت بسیار مهم است چرا که می بایست ظاهر سایت کاملا مطابق با برند و لوگو سایت باشد.
ریدیزاین سایت برای ریسپانسیو
اگر وب سایت قدیمی دارید طبیعتا برای موبایل طراحی نشده است چرا که پیش از این وب سایت ها صرفا برای کامپیوتر و لپ تاب طراحی می شدند و گوشی های اندروید هنوز وارد بازار نشده بود.
می دانید که این روزها یکی از گزینه های مهم در وضعیت سئو سایت، ریسپانسیو بودن سایت می باشد. سایت های قدیمی واکنش گرا نیستند و این معضل برای تمامی آن ها وجود دارد. امروزه با گسترش استفاده از موبایل لازم است که وب سایت شما دارای ظاهر واکنش گرا باشد.
ریدیزاین سایت برای بهبود تجربه کاربری
اگر با گذشت زمان متوجه این موضوع شدهاید که برخی از قسمتهای وبسایت شما دچار مشکل است یا منوهای شما در دسترس کاربر قرار ندارد و کاربر به راحتی به همه قسمتهای سایت دسترسی ندارد، میتوانید با انجام ریدیزاین این مشکلات را حل کنید.
ظاهر سایت ها هر ساله آپدیت می شوند و برای اینکه وب سایت شما بروز باشد لازم است که دست به ریدیزاین سایت جزئی و کلی بزنید.
ریدیزاین سایت برای بروز بودن
ترندهای جدیدی در زمینه طراحی سایت وجود دارد که استفاده از آنها میتواند توجه کاربران را به خود جلب کند. استفاده از این فناوریهای جدید برای همه وبسایتها ضروری نیست؛ اما اگر استفاده از آن میتواند تجربه کاربری وبسایت شما را بهبود بخشد، میتوانید در فرآیند ریدیزاین آن را به وبسایت خود اضافه کنید.
از طرف دیگر گوگل آپدیتهای مختلفی را برای الگوریتمهای خود منتشر میکند. اگر وبسایت فعلی شما نمیتواند شرایطی را که گوگل در نظر دارد، فراهم کند بهتر است به سراغ ریدیزاین بروید.
ریدیزاین سایت و UI و UX
از دیگر مسائلی باید در باز طراحی سایت در نظر گرفت ظاهر سایت می باشد. یکی از دلایلی که می توان با استفاده از آن مشتری را جذب کرد این است که ظاهر سایت را به گونه ای طراحی کنید که مشتری با دیدن آن جذب سایت شود و دیگر بخش های سایت را نیز مشاهده کند.
این در شرایطی است که رقبای شما وب سایتشان را به گونه ای منحصر به فرد طراحی کرده باشند و لازم باشد برای ماندن در رقابت ریدیزاین سایت را انجام دهید.
کاهش نرخ پرش با ریدیزاین سایت
نرخ پرش به حالتی گفته میشود که کاربر وارد سایت شما خواهد شد و بعد از مدت زمان بسیار کوتاهی آن را ترک خواهد کرد. هر اندازه که نرخ پرش یک کسبوکار آنلاین بیشتر باشد، به احتمال زیاد وضعیت خوبی به لحاظ رتبهبندی در موتورهای جستجو نخواهد داشت و برعکس.
چرا که میزان و مدت زمان حضور کاربران در یک وبسایت برای موتورهای جستجو از قبیل گوگل اهمیت بسیار زیادی دارد و در صورتی که یک کسبوکار آنلاین از این لحاظ عمکلرد خوبی داشته باشد، میتواند رتبه خوبی در موتورهای جستجو کسب کرده و در نهایت مشتری بیشتری نیز جذب کند.