آموزشی

چگونه درگاه پرداخت برای سایت بسازیم

روش اتصال درگاه پرداخت

نحوه ساخت درگاه پرداخت برای سایت

یکی از کارهایی که در طراحی سایت فروشگاهی باید صورت بگیرد اتصال درگاه پرداخت به سایت فروشگاهی است.

pouria sadeghlou

نویسنده: پوریا صادق لو

دو شنبه, 2 آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱9:۰۰

0 دقیقه
زمان مطالعه
روش اتصال درگاه پرداخت

در سال های اخیر فروشگاه های اینترنتی رشد بسیار زیادی داشته است و بسیاری از فروشگاه های حضوری برای درآمد بیشتر و برندسازی اقدام به طراحی سایت فروشگاهی نیز کرده اند.

یکی از مهم ترین گزینه ها در وب سایت هایی که محصولی برای فروش دارند درگاه پرداخت می باشد. با استفاده از این درگاه به راحتی می توانید محصولات خود را عرضه کنید و مشتری در صورت نیاز می تواند محصول را خریداری کرده و هزینه را پرداخت کنند.

در این مقاله می خواهیم در مورد اینکه چگونه برای سایت خود درگاه پرداخت بسازیم به بحث و بررسی بپردازیم. در صورتی که نیاز به طراحی سایت فروشگاهی دارید می توانید با شماره های درج شده تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان مجموعه نبض نت بهره مند شوید.

انواع درگاه پرداخت برای سایت

پیش از این که روش ساخت درگاه پرداخت را برای شما بیان کنیم می خواهیم در ابتدا بدانیم چند نوع درگاه پرداخت وجود دارد و گزینه مناسب تر کدام است. در حالت کلی دو نوع درگاه پرداخت وجود دارد: درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و درگاه پرداخت اینترنتی واسط.

تفاوت اساسی میان این دو نوع درگاه در شرکت های ارائه دهنده ی آن ها برمیگردد. در واقع درگاه بانکی مستقیم شرکت هایی موسوم به شرکت psp در اختیار مردم قرار می دهند. شما دارندگان سایت به راحتی می توانید به بانک مورد نظر خود مراجعه کنید و درگاه بانکی خود را تقاضا کنید.

کسب اطلاعات بیشتر: موارد مورد نیاز برای طراحی فروشگاه اینترنتی

درگاه های بانکی واسط را شرکت های پرداخت یار در اختیار کاربران قرار می دهند. در ادامه تفاوت های این دو نوع درگاه را برای شما بیان می کنیم. در نهایت پس از بیان تفاوت ها به راحتی می توانید تصمیم بگیرید که سایت خود را با درگاهی پرداختی مستقیم راه اندازی کنید و یا اینکه از شرکت های واسط برای درگاه پرداخت استفاده کنید.

تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت واسط

در صورتی که از درگاه پرداخت مستقیم استفاده کنید لازم است که حتما اینماد را تهیه کنید. در حالی که برای درگاه پرداخت واسط نیازی به اینماد نیست. (اینماد چیست؟)

درگاه های پرداخت مستقیم به صورت اختصاصی بر روی سایت قرار می گیرند و صفحه پرداخت مختص وب سایت شما می باشد.

زمانی که از درگاه پرداخت واسط استفاده می کنید می بایست کارمزدی را نیز به شرکت واسط پرداخت کنید.

درگاه پرداخت مستقیم هزینه تسویه حساب را برای شما به صورت مستقیم وارد می کند اما درگاه واسط این هزینه را به حساب خود واریز کرده و پس از کسر کارمزد مابقی را در زمان تعیین شده به حساب شما انتقال می دهد.

نصب درگاه پرداخت برای سایت وردپرسی

سیستم مدیریتی وردپرس در واقع نوعی بستر آماده می باشد که به شما اجازه می دهد به سادگی بتوانید سایت خود را مدیریت کنید و آن را بروز کنید. در صورتی که دارای سایت فروشگاهی باشید حتما نیاز به درگاه پرداخت دارید.

نکته اینجاست که از کدام درگاه می خواهید برای سایت خود استفاده کنید. در ادامه روش نصب درگاه های واسط و مستقیم را برای سایت های وردپرسی برای شما بیان می کنیم. با مجموعه نبض نت همراه باشید.

نصب درگاه پرداخت مستقیم برای سایت وردپرسی

حتما می دانید که درگاه بانکی مستقیم چه مراحلی دارد. پیش از این که اقدام به نصب درگاه کنید می بایست به بانک مورد نظر مراجعه کنید و اقدامات لازم را برای گرفتن درگاه انجام دهید. سپس مستقیم وارد سایت می شوید و در مخزن وردپرس افزونه درگاه ووکامرس بانک مورد نظر را نصب و فعال سازی نمایید. برخی از بانک ها دارای افزونه در مخزن نمی باشد. بنابراین می بایست افزونه مورد نظر را از منابع معتبر خریداری کنید و سپس اقدام به نصب و فعال سازی کنید.

نصب درگاه پرداخت واسط برای سایت وردپرسی

برای نصب یک درگاه بانکی واسط در وردپرس ابتدا باید در مخزن وردپرس افزونه‌‌ی درگاه پرداخت ووکامرس را جستجو کرده و در ادامه مراحل نصب و فعال‌سازی آن‌ را انجام بدهید.

بعد از آن درست مثل روش ساخت درگاه بانکی مستقیم، در پیشخوان وردپرس منو ووکامرس به قسمت پیکربندی وارد شوید و آن‌جا زبانه‌ی پرداخت را انتخاب کنید. اکنون پس از آن‌که گزینه‌ی پرداخت امن را فعال نمودید، بر روی آیکون مدیریت کلیک کنید.

سپس باز هم مانند روش ساخت درگاه مستقیم، تنظیمات پایه‌ای مربوط به درگاه پرداخت ووکامرس را انجام بدهید. این تنظیمات همچنان شامل موارد عنوان درگاه، توضیحات درگاه و تنظیمات عملیات پرداخت خواهد بود و به همان شیوه‌ای که در روش ساخت درگاه مستقیم شرح دادیم انجام می‌شود.

تنها تفاوت در این است که برای تنظیمات عملیات پرداخت، به یک کلید مخصوص یا کد مشتری نیاز خواهید داشت که  از قبل و هنگام دریافت درگاه در اختیار شما قرار داده شده است. بنابراین باید کد مخصوص را در قسمت تنظیمات عملیات پرداخت در سایت خود وارد کنید. در نهایت نیز با ذخیره‌ی تنظیمات، کار را به سرانجام برسانید.

در آخر این نکته را نیز اضافه می‌نماییم که امکان استفاده از درگاه پرداخت برای سایت‌هایی که از دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا مانند پرستاشاپ، جوملا، درپال، اپن کارت و … بهره می‌برند نیز با استفاده از افزونه مخصوص به هر کدام وجود خواهد داشت.

آموزش نصب درگاه پرداخت برای سایت php

پس از ثبت نام و گرفتن درگاه بانکی کدهای مورد نیاز برای کارفرما ارسال می شود. این کد MerchantID  نامیده می شود و در واقع کدی برای شناسایی شماست که باید در در کدهای مربوط به خودتان از آن استفاده کنید. از طرفی تمام درگاه‌های بانکی مستقیم بر روی ip  فعال می‌‌شوند. به عبارت دیگر هنگام واگذاری درگاه پرداخت اینترنتی، ip  سرور را از شما طلب می‌کنند.

اما درگاه‌های بانکی واسط عموما به این صورت عمل نمی‌کنند. در واقع بعد از این‌که کد مشتری یا همان MerchantID خود را دریافت کردید می توانید به سادگی از آن در مورد کدهای خود استفاده کنید.

آموزش نصب درگاه پرداخت برای سایت ASP

سایت های که به صورت اختصاصی با ASP پیاده سازی شده‌اند، برای داشتن درگاه پرداخت نیازمند برنامه نویسی و توسعه‌ی وب سایت دارند. در واقع در این موارد دیگر مانند سیستم‌های مدیریت محتوا وردپرس و… با نصب افزونه امکان اتصال به درگاه پرداخت وجود ندارد. بنابراین چنانچه صاحب کسب و کاری هستید، به طور حتم باید با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید تا اتصال سایت شما به درگاه پرداخت را به انجام رساند.

شرکت طراحی سایت فروشگاهی در تهران

با توجه به گسترش روزافزون فروشگاه های اینترنتی و به طبع نیاز حیاتی آن ها به درگاه پرداخت لازم است که برای طراحی سایت فروشگاهی خود از یک شرکت طراحی سایت کمک بخواهید تا وب سایت شما را طراحی کند.

یکی از بهترین شرکت ها در زمینه طراحی سایت فروشگاهی و سئو سایت مجموعه نبض نت می باشد که به واسطه اعتماد شما مشتریان عزیز ان توانسته است تبدیل به یکی از بهترین ها شود. برای طراحی سایت شرکتی و یا فروشگاهی خود می توانید با شماره های درج شده تماس حاصل نمایید و مشاوره های لازم را دریافت کنید.

[toc]
سفارش طراحی سایت در نبض نت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.