آموزش نحوه به روز رسانی PHP در وردپرس
نحوه به روز رسانی PHP در وردپرس چگونه است؟ اگر این سوال برای شما پیش آمده است پیشنهاد میکنم در ادامه همراه ما باشید.
نویسنده: پوریا صادق لو
شنبه, ۱8 تیر ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۰۰
برای عملکرد و امنیت بهینه، هر مدیر وردپرس باید اطمینان حاصل کند که موضوع، افزونه ها و هسته وردپرس آنها آخرین نسخه های خود را اجرا می کنند. علاوه بر این، شما همچنین باید بدانید که چگونه PHP را در وردپرس به روز کنید.
اما صبر کنید... PHP چیست؟ این اصطلاح ممکن است آشنا به نظر برسد، و دلیل آن این است که سایت شما و تمام وب سایت های وردپرس روی آن اجرا می شوند. PHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است که با HTML، CSS و جاوا اسکریپت برای ایجاد چارچوب سایت وردپرس شما کار می کند.
PHP چیست؟
PHP یک زبان برنامه نویسی است که اغلب در طراحی سایت استفاده می شود. این یک زبان سمت سرور است، به این معنی که بر روی سروری که وب سایت را میزبانی می کند اجرا می شود. PHP همچنین زبان برنامه نویسی مورد استفاده برای ساخت و نگهداری وردپرس است.
PHP دقیقا روی وب سرور چه می کند؟ به طور خلاصه، PHP چیزی است که صفحات وب پویا را تولید می کند. صفحات وب پویا فایل های HTML هستند که در صورت درخواست مشتری توسط سرور میزبان جمع آوری می شوند، به جای اینکه به طور کامل در سرور ذخیره شوند (همانطور که در مورد وب سایت های ثابت وجود دارد).
هنگامی که یک بازدیدکننده یک صفحه وب با یک URL درخواست می کند، یک ماژول PHP ویژه در سرور درخواست را پردازش می کند، سپس کد PHP را برای ایجاد یک صفحه HTML از ابتدا اجرا می کند. سپس سرور یک فایل HTML کامل را به مرورگر وب بازدید کننده تحویل می دهد.
آخرین نسخه پایدار PHP PHP 8 است که در نوامبر 2020 منتشر شد. این یک ارتقاء بزرگ از نسخه قبلی، PHP 7 است. PHP 8 با پیشرفت های متعدد و ویژگی های جدید ارائه شد که آن را کارآمدتر و قابل اعتمادتر می کند.
PHP در وردپرس چه می کند؟
وردپرس به جای اینکه هر صفحه وبسایت را بهصورت جداگانه بهعنوان فایلهای HTML جداگانه ذخیره کند، حاوی فایلهای PHP زیادی است که هر کدام بخش متفاوتی از صفحه شما را کنترل میکنند، مانند سرصفحهها و پاورقیها، بخشهای نظرات و غیره. اگر به نام فایلهای وردپرس خود نگاه کنید، متوجه خواهید شد. توجه داشته باشید که این فایل ها با پسوند ".php" پایان می یابند.
در یک سایت وردپرس، کار اصلی PHP این است که محتوای صفحه ذخیره شده در پایگاه داده وردپرس شما واکشی و آن را به یک صفحه وب تبدیل کند. پس از دریافت درخواست برای یک صفحه، کد PHP محتوای مرتبط را از پایگاه داده وردپرس شما می کشد، آن را به یک فایل HTML تبدیل می کند و HTML را برای بازدید کننده ای که درخواست را ارسال کرده است، ارسال می کند.
کسب اطلاعات بیشتر: نکات طراحی صفحه اول سایت
چرا صفحات را به این روش جمع می کنیم؟ در یک کلام، انعطاف پذیری. PHP این امکان را برای توسعه دهندگان فراهم می کند تا تم ها و افزونه های وردپرس را ایجاد کنند که روی فایل های PHP خودشان اجرا شوند. این تم ها و افزونه ها می توانند از محتوای پایگاه داده وردپرس هر طور که دوست دارند استفاده کنند. اگر میخواهید افزونهها و/یا تمها را تعویض کنید، این راهاندازی همچنین به شما امکان میدهد بدون نیاز به ایجاد مجموعهای از صفحات جدید در هر بار این کار را انجام دهید. هر صفحه در سایت شما در صورت درخواست در زمان واقعی ایجاد می شود.
برخی از وب سایت های وردپرس نیز ممکن است یک چارچوب PHP را برای یک وب سایت سبک تر و کارآمدتر پیاده سازی کنند.
چرا باید PHP را در وردپرس ارتقا دهید؟
وردپرس و بسیاری از هاست های وردپرس به روز رسانی را با اتوماسیون آسان می کنند. با این حال، به روز رسانی دستی می تواند دردسرساز باشد. آیا ارتقاء PHP واقعا ارزش وقت گذاشتن را دارد؟
کاملا. مزایای آخرین PHP را می توان به سه عامل محدود کرد: سرعت، امنیت و سازگاری.
افزایش سرعت
بین نسخهها، توسعهدهندگان PHP زبان را بهروزرسانی میکنند تا از منابع بهطور مؤثرتر استفاده کنند و ویژگیها و عملکردهای جدید را معرفی کنند. این بدان معنی است که هر نسخه جدید PHP وب سایت وردپرس شما را سریعتر از قبل اجرا می کند. عملکرد بهتر نه تنها بازدیدکنندگان را با سایت شما درگیر می کند، بلکه می تواند رتبه شما را در موتورهای جستجو بهبود بخشد.
برای راه های دیگر برای افزایش سرعت وب سایت وردپرس خود، نکات ما را برای بهبود عملکرد سایت وردپرس بررسی کنید.
بهبود امنیت سایت
محبوبیت PHP آن را به یک هدف رایج برای حملات سایبری تبدیل می کند. برای مقابله با این حملات، نسخههای جدید PHP حاوی وصلههایی برای آسیبپذیریهایی هستند که توسط هکرها در معرض دید قرار میگیرند. اگر سایت وردپرس شما نسخه قدیمی PHP را اجرا می کند، این اصلاحات را ندارد و بیشتر در معرض بدافزارها، ویروس ها و دسترسی ناخواسته به باطن سایت شما خواهد بود.
PHP جدید به تنهایی مزاحمان را دور نگه نمی دارد. راهنمای ما در مورد امنیت وردپرس را برای مراحل نحوه سخت کردن سایت وردپرس خود ببینید.
کسب اطلاعات بیشتر: ساخت درگاه پرداخت
سازگاری بهتر
وبسایتهای وردپرسی از چندین بخش تشکیل شدهاند و زمانی که یک جزء ارتقاء مییابد، بقیه به دنبال آن هستند. بهترین تم ها و افزونه های وردپرس و همچنین خود وردپرس همیشه بر روی آخرین نسخه PHP اجرا می شوند. اگر در نسخه قبلی گیر کرده اید، عدم سازگاری بین PHP و فایل های اصلی، افزونه ها و موضوع شما ممکن است وب سایت شما را خراب کند.
به عنوان یک مدیر وردپرس، نیازی به دانستن جزئیات دقیق در مورد نحوه عملکرد PHP ندارید. با این حال، دانستن نحوه به روز رسانی PHP ضروری است.
بیا شروع کنیم.
نحوه به روز رسانی PHP در وردپرس
- نسخه فعلی PHP خود را بررسی کنید.
- از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
- هسته وردپرس، افزونه ها و تم فعال خود را به روز کنید.
- نسخه PHP خود را به روز کنید.
- سایت به روز شده خود را بررسی کنید.
1. نسخه فعلی PHP خود را بررسی کنید.
برای اطمینان از اینکه سیستم شما نیاز به به روز رسانی PHP دارد، می توانید در وردپرس بررسی کنید. از داشبورد سرپرست، Tools > Site Health را انتخاب کنید. در تب Status در زیر وضعیت سلامت سایت، وردپرس به شما می گوید که آیا نسخه PHP شما باید به روز شود، همراه با سایر توصیه های امنیتی و بهبود عملکرد.
2. از وب سایت خود نسخه پشتیبان (بک آپ) تهیه کنید.
اکثر آموزش های وردپرس به شما توصیه می کنند قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و به روز رسانی PHP نیز از این قاعده مستثنی نیست. تغییر واقعی به PHP معمولاً هیچ مشکلی برای توقف نمایش ایجاد نمی کند. اما، در هر صورت، همیشه ایده آل است که یک کپی ایمن در دسترس داشته باشید.
برای کمک در این مورد، راهنمای ما برای پشتیبان گیری از وب سایت وردپرس خود را ببینید.
3. هسته وردپرس، افزونه ها و تم فعال خود را به روز کنید.
با تهیه نسخه پشتیبان، می توانید شروع به آماده سازی وب سایت خود برای به روز رسانی PHP کنید.
برای جلوگیری از مشکلات عملکردی ناشی از سازگاری ضعیف با PHP، بررسی کنید که تمام تمها، افزونهها و فایلهای اصلی شما آخرین نسخههای خود را اجرا میکنند. پلاگین ها و تم های با کیفیت باید با PHP 8 کار کنند – اگر نه، یکی را پیدا کنید که این کار را انجام دهد.
بهروزرسانیهای توصیهشده را در داشبورد > بهروزرسانیها بررسی کنید و در صورت درخواست روی «بهروزرسانی همه» کلیک کنید.
4. نسخه PHP خود را به روز کنید.
اکنون برای بخش به روز رسانی واقعی. ماژولی که کدهای PHP را پردازش می کند بر روی سرور میزبانی وب سایت شما نصب شده است. وقتی میگویم «بهروزرسانی نسخه PHP»، این ماژول همان چیزی است که در واقع در حال تغییر آن هستیم. از آنجا که کارهای داخلی PHP توسط سرور شما انجام می شود، تمام به روز رسانی های PHP از طریق هاست شما انجام می شود.
دو راه برای به روز رسانی PHP در هاست خود وجود دارد: تماس با ارائه دهنده هاست خود یا به روز رسانی دستی در صورت امکان.
به ارائه دهنده هاست خود تیکت بزنید
رویکرد غیرمستقیم تر این است که مستقیماً از طریق چت، ایمیل یا تلفن با میزبان خود ارتباط برقرار کنید و به سادگی بخواهید به روز رسانی کنید. در بیشتر موارد، ارائه دهنده شما این کار را برای شما انجام می دهد یا یک گزینه ارتقاء به کنترل پنل هاست شما همراه با دستورالعمل ها اضافه می کند. در برخی موارد، میزبان شما ممکن است یک سرویس ارتقاء خودکار ارائه دهد.
سایر ارائه دهندگان ممکن است از PHP 8 پشتیبانی نکنند و برنامه ای برای تعویض ندارند. در این مورد، تغییر به یک هاست جدید وردپرس را در نظر بگیرید. مزایای PHP 8 بیشتر از ناراحتی انتقال هاست است.
PHP را به صورت دستی به روز کنید
اگر ترجیح می دهید خودتان بروزرسانی را انجام دهید، باید به کنترل پنل میزبانی دسترسی داشته باشید. در حالی که کنترل پنل ها در ارائه دهندگان متفاوت است، یکی از رایج ترین آنها سی پنل است.
برای تغییر، به تب Software/Service بروید و گزینه PHP را جستجو کنید. سپس روی Select PHP Version کلیک کنید. این صفحه را خواهید دید:
کشویی برجسته به شما امکان می دهد نسخه فعلی PHP خود را تنظیم کنید. تا زمانی که ارائه دهنده هاست شما کار خود را انجام داده باشد، باید برخی از انواع PHP 8 در دسترس باشد. هنگامی که نسخه 8 را از منوی کشویی انتخاب کردید، روی Set as Current در بالا یا Save در پایین کلیک کنید.
اگر گیر کردید، اسناد ارائه دهنده یا منابع کمکی خود را بررسی کنید و در صورت نیاز با پشتیبانی تماس بگیرید.
5. سایت به روز شده خود را بررسی کنید.
حداقل 30 دقیقه به هاست خود فرصت دهید تا PHP به طور کامل به روز شود. سپس، مطمئن شوید که سایت وردپرس شما با مشاهده تمام صفحات خود و آزمایش پلاگین های خود یک به یک همچنان کار می کند.
اگر مشکلی وجود دارد، ممکن است بتوانید به نسخه قدیمی PHP خود در سی پنل یا با تماس مجدد با میزبان خود بازگردید. اگر بدتر شد، یک نسخه پشتیبان آماده برای تنظیم مجدد به روز رسانی خود دارید.
و با آن، همه چیز آماده است. PHP 8 مزایای زیادی را نسبت به تکرارهای قبلی برای سایت شما به ارمغان می آورد. بنشینید و از افزایش عملکرد، عملکرد پیشرفته، امنیت بیشتر و بازدیدکنندگان راضی تر لذت ببرید.
با به روز رسانی PHP سایت خود را سالم نگه دارید.
ممکن است برای صاحبان سایت های جدید پیش پا افتاده به نظر برسد، اما کیفیت کدهای پشتیبان شما تأثیر زیادی بر تجربه کاربری سایت شما دارد، به خصوص در مورد زمان بارگذاری، امنیت و سازگاری با تم ها و افزونه ها.
اجرای آخرین نسخه PHP برای هر وب سایت وردپرسی ضروری است، پس از آن عقب نمانید. حتی نیازی نیست که یک متخصص برنامه نویسی باشید تا مراحل بالا را دنبال کنید تا سایت خود را به روز کنید.