آموزشی

مراحل طراحی سایت

مراحل طراحی سایت

مراحل طراحی یک وب سایت

در این پست قصد داریم مراحل طراحی سایت را برای شما شرح دهیم. با ما همراه باشید.

pouria sadeghlou

نویسنده: پوریا صادق لو

یک شنبه, 5 تیر ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۰۰

0 دقیقه
زمان مطالعه
مراحل طراحی سایت

تغییر مسیر کسب درآمد بسیاری از افراد را به سمت طراحی سایت کشانده است. در این مقاله می خواهیم مراحل طراحی سایت را برای شما بیان کنیم. همانطور که می دانید در دنیای امروزی بسیاری از کسب و کارها از طریق اینترنت صورت می پذیرد و کمتر شغلی وجود دارد که هنوز وارد فضای مجازی نشده است.

اما چگونگی طراحی سایت و میزان هزینه آن و مراحل طراحی سایت جزو مواردی است که شاید برای تمامی شما عزیزان جای سوال باشد. در این نوشتار می خواهیم به تمامی سوالات مهم شما در زمینه طراحی سایت پاسخ دهیم. در صورتی که برای طراحی سایت نیاز به دریافت مشاوره دارید می توانید با شماره های درج شده تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان مجموعه نبض نت بهره مند شوید.

تاریخچه طراحی سایت

تاریخچه طراحی سایت

تاریخچه طراحی سایت

وب سایت در واقع یک فضای اینترنتی می باشد که می تواند به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری تمامی محصولات و یا خدمات شما را به مشتری نمایش دهد. برای اینکه بتوانید به صورت آنلای فعالیت کنید نیاز به طراحی سایت دارید. طراحی سایت یک پروسه است که از لایه سازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و ... تشکیل شده است. طراحی سایت دارای مراحلی می باشد که برای انجام آن باید تمامی آن را رعایت کرد. در ادامه شما را با برخی از مهم ترین مراحل طراحی سایت اشنا می کنیم. با مجموعه نبض نت همراه باشید.

مراحل طراحی سایت چیست؟

در بخش های پیشین بیان شد که طراحی سایت به معنی راه اندازی یک صفحه در فضای اینترنتی می باشد. این کار دارای مراحلی می باشد که می بایست تمامی آن ها را رعایت کنید. با ما همراه باشید:

شناسایی هدف

اولین قدم از مراحل طراحی سایت شناسایی هدف می باشد. در ابتدا باید مشخص کنید که مشتری از ساخت این سایت چه هدفی دارد؟ سایت برای فروش محصول ایجاد می شود و یا اینکه خدماتی را به کاربر ارائه می دهد؟ آیا سایت به وضوح برند را مطرح می کند یا بخشی از یک برند بزرگتر می باشد؟

طراحی وایر فریم

پیش از شروع به طراحی می بایست یک نمای کلی از طراحی در ذهن داشته باشید. اگر خود یک طراح سایت هستید با کارفرما در مورد آرایش کلی سایت صحبت کنید تا نمای ذهنی کارفرما را در ذهن داشته باشید. این نما شامل یک نقشه کلی از سایت و تعیین جایگاه و چیدمان المان ها و عناصر مختلف می باشد. این مرحله از طراحی سایت را طراحی وایر فریم می گویند.

طراحی گرافیک سایت

پس از مشخص شدن محل قرارگیری عناصر سایت نوبت به طراحی گرافیکی سایت می رسد که یک طراحی اولیه از سایت است. با توجه به نوع کسب و کار (طراحی سایت شرکتی و یا طراحی سایت فروشگاهی) و نرم افزارهای مخصوصی گرافیک سایت طراحی می شود.

کدنویسی و برنامه نویسی

نیاز هر کارفرما در طراحی سایت متفاوت است و هرشخصی از وب سایت خود انتظارات خاصی دارد. برخی از این نیازها با طراحی گرافیکی پیاده سازی نمی شوند و نیاز به کدنویسی دارند. در این مرحله از مراحل طراحی سایت می توان از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و یا طراحی اختصاصی استفاده کرد. تصمیم گیری این بخش بر اساس هزینه هایی می باشد که برای سایت در نظر گرفته شده است.

خرید هاست و دامنه

این مرحله می تواند پیش از شروع به طراحی سایت آغاز شود. برای این کار لازم است که در ابتدا فضای لازم برای ذخیره سازی اطلاعات را مشخص کنید و سپس یک نام یکتا برای وب سایت خود انتخاب کنید.

تست سایت

تست سایت زمانی انجام می‌شود که شما آماده باشید مراحل طراحی سایت انجام شده را ارزیابی کنید. هنگامی که سایتتان کامل شد و تمام تصاویر و محتوای را روی آن قرار دادید، نوبت به تست سایت می‌رسد. تک تک صفحات سایت را به طور کامل تست کنید تا مطمئن شوید همه‌ی لینک‌ها کار می‌کنند. شما باید اطمینان حاصل کنید که سایت روی تمام دستگاه‌ها و مرورگرها به درستی بارگزاری و اجرا می‌شود.

کسب اطلاعات بیشتر: ریدیزاین سایت

برخی اشتباهات مثل یک اشتباه در کدگذاری ممکن است کوچک باشد ولی ایرادات بزرگی روی سایت ایجاد کند. این چنین اشکالاتی را هر چه زودتر پیدا کنید بهتر است تا اینکه بعد از تحویل سایت، باعث شکست آن شود. در نهایت بعد از تست صفحات، به توضیحات صفحات و متادیسکریپشن‌ها را بررسی کنید تا عملکرد سایت در موتورهای جستجو به درستی انجام شود.

راه اندازی سایت

پس از اینکه وب سایت به تایید مشتری و کارفرما رسید نوبت به راه اندازی سایت می رسد. در این مرحله از طراحی پس از تهیه یک هاست و نام دامنه مناسب سایت را پیکربندی کرده و در دسترس عموم قرار دهید.

هزینه طراحی سایت چقدر است؟

قیمت طراحی سایت نبض نت

قیمت طراحی سایت نبض نت

یکی از مهم ترین موارد در مورد مراحل طراحی سایت هزینه ای است که برای طراحی سایت در نظر می گیرید. در طول طراحی شما ملزم به پرداخت هزینه هایی هستید که برای طراحی در نظر گرفته می شود. در مرحله اول می بایست هزینه ای برای خرید دامنه پرداخت کنید. این دامنه می تواند از نوع .com، .ir و ... می باشد دامنه ای که مختص ایران است هزینه بسیار کمتری پرداخت می شود.

هزینه هاست دومین مورد می باشد. هاست یکی از مهم ترین فاکتورهای خرید می باشد. در واقع فضایی می باشد که مرجع پاسخگویی در سایت است. هاست ها از نظر نوع سیستم عامل با هم متفاوت هستند. برای خرید بهترین هاست می توانید از مشاوره رایگان مجموعه نبض نت کمک بخواهید.

هزینه طراحی سایت :مهم ترین بخش از مراحل طراحی سایت می باشد. تمامی مراحل طراحی سایت اعم است کدنویسی، طراحی گرافیکی و ... همگی در تعیین هزینه طراحی سایت تاثیرگذار است. معمولا طراحی سایت تعرفه مشخصی ندارد و با توجه به نیازهای شما تعیین قیمت می شود.

هزینه‌های تولید محتوا: عامل اصلی در موفقیت طراحی سایت، تولید محتوای با کیفیت در سایت است. مدیر سایت باید بعد از تحویل سایت، این قسمت را شخصا انجام دهد یا برون‌سپاری کند. تولید محتوای یونیک، باکیفیت و سئوشده برای مدیر سایت هزینه‌بر خواهد بود؛ اگرچه موفقیت سایت او را تضمین می‌کند.

هزینه‌های سئو: سئو یکسری اقدامات است که در طول مراحل طراحی سایت باید انجام شود تا سایت را در موتورهای جستجو بهینه کند. این بخش از طراحی سایت باید به صورت جداگانه انجام گیرد و هزینه‌های بیشتری در بردارد.

هزینه‌های پشتیبانی: وقتی سایت شما راه اندازی شد، باید از آن نگهداری کنید و قسمت‌های مختلف آن را به روز نگه دارید. از سوی دیگر شما باید جایگاه سایتتان در گوگل را مکرر ارزیابی کنید. معمولا این قسمت از کار مربوط به پشتیبانی می‌شود و نیاز به هزینه‌های اضافه‌ای دارد.

مطالعه بیشتر: طراحی سایت را از کجا شروع کنیم

مهارت های لازم برای طراحی سایت

مشاوره طراحی سایت

مشاوره طراحی سایت

برای اجرای مراحل طراحی سایت می بایست شما برخی از مهارت ها را به طور کامل مسلط باشید. در ابتدا نیاز به یادگیری چند زبان برنامه نویسی دارید تا بتوانید هر دو بخش فرانت اند و بک اند سایت را طراحی کنید. یادگیری این زبان ها چندان مشکل نیست ولی لازمه ی شروع طراحی سایت است. در ادامه برخی از مهارت های لازم برای شروع طراحی سایت را برای شما بیان می داریم. با نبض نت همراه باشید.

زبان html: یکی از زبان های اصلی طراحی سایت می باشد و جزو مراحل طراحی سایت است. این زبان برای طراحی صفحات مختلف یک سایت مورد استفاده قرار می گیرد. شما با استفاده از این زبان برنامه نویسی می توانید در وب سایتتان عکس، متن، فرم های مربوطه و ... را قرار دهید. در واقع با این زبان می توان اسکلت طراحی یک سایت را ایجاد کرد.

کسب اطلاعات بیشتر: ساخت سایت فروشگاهی

زبان css: با کمک این زبان در مراحل طراحی سایت می توانید استایل های مختلفی برای صفحات در نظر بگیرید. به عنوان مثال می توانید رنگ، فونت، بک گراند و ... را اعمال کرده و به دلخواه تغییر دهید. همچنین در صورت نیاز می توان برای بخش های مختلف سایت انیمیشن ایجاد کرد.

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت: این زبان برای پیاده سازی منطق و عملکرد وب سایت در فرانت اند مورد استفاده قرار می گیرد. شما با استفاده از آن می توانید به هرکدام از عملکردهای کاربران پاسخ دهید. مثلا وقتی کاربری بر روی کلمه افزودن کلیک می کند می تواند محصول مورد نظر را در سبد خرید مشاهده کند.

سایر پلتفرم ها: امروزه تکنولوژی‌های مختلفی مثل ری اکت، انگیولار، ویو و … نیز به وجود آمدند که در پیاده‌سازی مراحل طراحی وب سایت، به شما کمک زیادی می‌کنند. همچنین در مسیر طراحی سایت ابزار های دیگری مثل Sass, Less ، نکات و استاندارد‌های Ui و Ux، پکیج منیجر NPM، ماژول باندلر WebPack و … وجود دارند که ارزش و مهارت شما را در این حوزه افزایش می‌دهند. پس بهتر است با این تکنولوژی‌ها نیز آشنا باشید.

طراحی گرافیک: در بخش مراحل طراحی سایت اشاره شد که یکی از مهم ترین بخش ها طراحی گرافیک سایت می باشد که در معرض دید کاربر است و باید خاص طراحی شود. اگرچه کار طراحی گرفیک رابط کاربری سایت و المان های کاربری آن را می توانید به یک گرافیست بسپارید اما داشتن یک دانش اولیه در این زمینه برای شما ضروری است.

[toc]
سفارش طراحی سایت در نبض نت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.