آموزشی

ساخت سایت فروشگاهی

ساخت سایت فروشگاهی

ساخت سایت فروشگاهی

برای ساخت سایت فروشگاهی دانستن نکاتی لازم است. با ما برای آموزش این نکات همراه باشید.

pouria sadeghlou

نویسنده: پوریا صادق لو

سه شنبه, 24 آبان ۱۴۰۱ ساعت 22:۰۰

زمان مطالعه
0 دقیقه
ساخت سایت فروشگاهی
[toc]

شاید شما نیز مانند بسیاری از افراد به دنبال ساخت سایت فروشگاهی هستید. دیدن وب سایت ها و کسب و کارهای آنلاین این روزها هر فردی را ترغیب کرده است که اون نیز یکی از صاحبین کسب و کارهای آنلاین باشد به همین دلیل می توان گفت بسیاری از افراد به دنبال آموزش ساخت سایت فروشگاهی هستند. تکنولوژی و افزایش روزافزون استفاده از اینترنت باعث شده است که بسیاری از افراد برای داشتن درآمد و یا داشتن درآمد بیشتر به دنبال مشتریان جدیدتری باشند که این کار با داشتن یک وب سایت امکان پذیر است. در این مقاله می خواهیم در مورد ساخت سایت فروشگاهی و انواع وب سایت های فروشگاهی که می توانید برای کسب و کار خود داشته باشید را معرفی کنیم. با مجموعه نبض نت هرماه باشید.

کسب اطلاعات بیشتر: 10 دلیل نیاز کسب و کار شما به داشتن وب سایت

با یک سرچ کوتاه در اینترنت متوجه می شود که آموزش های مختلفی برای ساخت سایت فروشگاهی وجود دارد و حجم بالای این مقالات ممکن است شما را سردرگم کند که از کدام سایت برای شروع آموزش استفاده کنید. در این آموزش که توسط مجموعه نبض نت گردآوری شده است می خواهیم به معرفی روش های مختلف برای ساخت فروشگاه اینترنتی بپردازیم و به نوعی انواع فروشگاه سازهای آنلاین را به شما معرفی کنیم. در این آموزش سعی کرده یم که تمامی مراحل را به صورت ساده  و با ذکر نکات برای شما بیان کنیم تا با رعایت مسیری که بیان می شود به وب سایت فروشگاهی مطلوب خود دست پیدا کنید.

در صورتی که در مورد طراحی سایت فروشگاهی، طراحی سایت شرکتی و یا سئو سایت فروشگاهی و شرکتی اطلاعات کافی ندارید می توانید با شماره های درج شده تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان مجموعه نبض نت بهره مند شوید. همچنین شما عزیزان می توانید فرم دریافت مشاوره را در وب سایت مجموعه نبض نت پر کنید و منتظر تماس مشاورین ما باشید.

آموزش صفر تا صد ساخت سایت فروشگاهی

درست مانند طراحی یک فروشگاه فیزیکی، برای ساخت سایت فروشگاهی اینترنتی می بایست مسیر مشخصی را طی کنید. در طی ساخت فروشگاه آنلاین روند کار بسیار مهم است چرا که کاملا مستقیم بر نتیجه ی کار تاثیر می گذارد. به همین دلیل برای درک بهتر موضوع و تفهیم ساده تر سعی می کنیم آموزش ساخت سایت فروشگاهی مسیر را به صورت مجزا توضیح می دهیم تا بتوانید به بهترین نحو ممکن سایت خود را راه اندازی کنید.

مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی

انتخاب محل مناسب برای ساخت فروشگاه اینترنتی

هنگامی که قصد راه اندازی یک فروشگاه فیزیکی را دارید قبل از هرکاری به دنبال محلی می گردید که بیشترین تردد را داشته باشد و نسبت به محصولی که می فروشید سعی می کنید در نزدیک ترین مکان برای دسترسی مشتریان باشید. بنابراین دسترسی مشتری و سرعت در دریافت محصول در اولویت می باشد. در مورد ساخت سایت فروشگاهی نیز همین روند وجود دارد. برای اینکه بتوانید بهترین سایت را طراحی کنید باید یک هاست و فضای میزبانی مناسب خریداری کنید.

معمولا شرکت هایی که در طراحی سایت فعالیت می کنند شرکت هایی را برای خرید هاست پیشنهاد می کنند. در نظر داشته باشید در همان ابتدای کار فضایی مناسب برای سایت خود خریداری کنید. بسیاری از سایت ها شرکتی هستند و نیازی به فضای زیاد ندارند. اما وب سایت های فروشگاهی نیاز به فضای بیشتری دارند و بهتر است در ابتدای طراحی سایت یک هاست با فضای حداقل 5 گیگ داشته باشید.

علاوه بر این انتخاب هاست برای ساخت سایت فروشگاهی از این جهت اعیمت دارد که سرعت لود سایت ، پشتیبانی از حجم اطلاعات بارگزاری شده، امنیت وب سایت، پاسخگویی و پشتیبانی، قابلیت ساپورت کردن از بازدید بالای سایت و ... را بتواند تامین کند. بسیار مشاهده شده است که سایت ها با افزایش حجم اطلاعات سرعت لود پایینی را داشته اند و در نتیجه وب سایت از نظر رابط کاربری افت پیدا کرده است.

انتخاب نام مناسب برای فروشگاه اینترنتی

در هر حوزه ای که قصد ساخت سایت فروشگاهی را دارید می بایست یک اسم منحصر به فرد و خاص برای فروشگاه خود تعیین کنید. نامی که مشتریان به راحتی بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند و در ذهن آن ها ماندگار باشد. در حقیقت نام فروشگاه قرار است بر روی کارت ویزیت، نام دامنه و ... قرار بگیرد و بهتر است نامی را انتخاب کنید که سبب برندسازی و جذب اعتماد مشتری شود. در این مرحله می بایست دامنه سایت خود را نیز ثبت کنید که نام فروشگاه اینترنتی شما تحت این عنوان به کاربران نمایش داده شود.

کسب اطلاعات بیشتر: بهترین ابزارهای پیشنهاد دهنده کلمات کلیدی

دامنه فروشگاه اینترنتی باید به گونه ای انتخاب شود که پیدا کردن آن از میان میلیون ها وب سایت دیگر راحت باشد و نمونه مشابه ای نداشته باشد. ثبت دامنه هزینه کمی دارد ام انتخاب نام دامنه اندکی سخت است. برای ساخت فروشگاه اینترنتی می بایست این مرحله را به درستی پیش ببرید.

طراحی و ساخت نمای داخلی فروشگاه

ساخت سایت فروشگاهی

ساخت سایت فروشگاهی

حال که هاست و دامنه انتخاب شده است در مسیر ساخت سایت فروشگاهی نوبت به طراحی می رسد. درست مانند فروشگاه اینترنتی که پس از اجازه و یا خرید محل مورد نظر شروع به دکور کردن می کنید در این مرحله نیز لازم است که وب سایت خود را به بهترین شکل دکور کنید. حتما فروشگاه های مشابه زیادی را دیده اید فروشگاه هایی که اغلب به دلیل محبوبیت دیگر برندها مشابه بقیه سایت ها ساخته شده اند غاقل از این که این نوع ساخت فروشگاه اینترنتی تنها باعث می شود که سایت شما یک سایت تکراری باشد.

برای دکور کردن وب سایت فروشگاهی خود در ابتدا می بایست بهترین سیستم فروشگاه ساز را انتخاب کنید. در مورد فروشگاه های اینترنتی و سایت های فروشگاهی می بایست یک سیستم مدیریت محتوا انتخاب کنید. افرادی که اطلاعات زیادی در مورد سیستم مدیریت محتوا ندارند می توانند به مقاله مربوطه مراجعه کنند. یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا وردپرس می باشد که با استفاده از آن می توانید به ساخت سایت فروشگاهی خود بپردازید.

اما در مورد ساخت فروشگاه اینترتی این مرحله به صورت انتخاب سیستم فروشگاه ساز معرفی می شود. تقریبا بخش اصلی هزینه راه اندازی سایت متوجه این مسئله خواهد بود. در زمان انتخاب سیستم مدیریت محتوا برای ساخت سایت فروشگاهی به گزینه های زیر توجه کنید:

  • امکان مقایسه محصول
  • نقد و بررسی محصولات
  • سیستم نظردهی کاربران
  • امکان ارسال مطلب و مقاله
  • درج و افزودن محصول به فروشگاه
  • دسته بندی و انتخاب برند محصولات

از نظر گرافیکی ظاهر فروشگاه اینترنتی همان ویترین مغازه شماست و باید به بهترین شکل دکور شود. یکی از بهترین راه های جذب مشتری دکوراسیون فروشگاه می باشد. برای اینکه بتوانید مشتری را در وب سایت خود نگاه دارید می توانید از یک دکور جدید و جذاب استفاده کنید. برخی از سیستم های مدیریت محتوا برای ساخت سایت فروشگاهی به شرح زیر می باشد:

نقش فروشگاه ساز در ساخت فروشگاه اینترنتی

نقش فروشگاه ساز در ساخت فروشگاه اینترنتی

نقش فروشگاه ساز در ساخت فروشگاه اینترنتی

ظهور فروشگاه های اینترنتی باعث شد که طراحی سایت پرش عظیمی داشته باشد. شاید پیش از این تنها شرکت ها دارای وب سایت بودند که تقریبا کارایی نداشت و صرفا برای معرفی شرکت استفاده می شد. اما فروشگاه های اینترنتی بسیاری از افراد را به اینترنت و فضای مجازی جذب کرد چرا که به راحتی می توانند تمامی نیازهای خود را از سایت سفارش دهند و آن را درب منزل دریافت کنند. برای ساخت سایت فروشگاهی می توانید از فروشگاه سازهای رایگان یا فروشگاه سازهای اشتراکی استفاده کنید. تعریف این دو نوع فروشگاه ساز به شرح زیر می باشد:

فروشگاه ساز رایگان: این نوع فروشگاه سازها به صورت رایگان عرضه می شوند که باید در دسته بندی CMS قرار بگیرند. نام این فروشگاه سازها از واژه انگلیسی Open Source گرفته شده که مشخصات کلی این فروشگاه سازها را تعریف می‌کنند.

فروشگاه ساز اشتراکی: این نوع از فروشگاه سازها هم به دو صورت رایگان و پولی عرضه می شوند که عنوان این فروشگاه سازها نیز از واژه انگلیسی Software as a Service گرفته شده که یک گروه پشتیبان در کنترل و راه اندازی فروشگاه اینترنتی نقش داد.

ساخت سایت با فروشگاه ساز رایگان

فروشگاه سازهای رایگان با عنوان سیستم مدیریت محتوای آماده شناخته شده اند که بدون نیاز به مهارت برنامه نویسی می توانید اقدام به ساخت سایت فروشگاهی کنید. در این سیستم ها نیاز به کمک فردی دیگر نیست و صفر تا صد ساخت فروشگاه اینترنتی در دست شماست. برای استفاده از این سیستم نیاز به داشتن هاست و دامنه دارید که شامل نصب cms، نصب پلاگین ها مورد نیاز، فارسی سازی، نصب قالب و ... خواهد بود. تمامی این مراحل را می توانید بدون نیاز به داشتن اطلاعات برنامه نویسی انجام دهید.

کسب اطلاعات بیشتر: موارد مورد نیاز برای طراحی فروشگاه اینترنتی

مزایای سیستم مدیریت محتوا برای ساخت سایت فروشگاهی

  • کاملا رایگان و متن باز
  • سئو و بهینه سازی عالی
  • قابلیت توسعه و افزایش امکانات
  • وجود جامعه بزرگی از توسعه دهنده‌ها
  • دسترسی به افزونه‌های متنوع برای افزودن امکانات
  • دسترسی به قالب‌های متنوع برای تغییر ظاهر فروشگاه
  • وجود مستندات و راهنمای نوشتاری به زبان فارسی و انگلیسی

ساخت سایت با فروشگاه ساز اشتراکی

این نوع فروشگاه سازها به صورت رایگان عرضه می شوند برای شروع لازم است که به وب سایت مورد نظر مراجعه کرده و ثبت نام کنید. سپس بر اساس پلان های مختلفی که به صورت رایگان و پولی در اختیار شما قرار داده می شود می توانید اقدام به ساخت سایت فروشگاهی کنید. این روش نیز مزایا و معایب خاص خود را به همراه دارد که می توان به موارد زیر اشاره نمود.

مزایای سیستم های فروشگاه اشتراکی

  • هزینه کم یا رایگان بودن
  • دسترسی به پشتیبانی سیستم
  • عدم نیاز به هاست اختصاصی
  • دسترسی به قالب‌های متنواع و فارسی

معایب سیستم‌های فروشگاه اشتراکی

  • عدم دسترسی کامل به فروشگاه
  • غیر قابل توسعه بودن توسط خود شما
  • محدودیت در توسعه و افزایش امکانات
  • تامین امنیت از سوی ارائه دهنده خدمات که افراد محدودی در توسعه آن نقش دارند و به همین دلیل اگر راه نفوذی در این سیستم ها ایجاد بشه تا به‌روزرسانی و رفع مشکل ممکنه مدتی طول بکشه.
  • عدم دسترسی به سئو مناسب برای بهینه سازی سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.